Four Kings Update - NA 1.03 / EU 1.01 (PSN)

DL_Paul

Administrator

Hello Everyone!

We have issued a fresh patch this morning for our PlayStation 4 users. Patch version 1.03 must be downloaded to continue playing Four Kings.

This patch corrects the previous patches network related issues some of you were experiencing. Our apologies for the issues and your continued support.

Patch Notes – 1.03 / 1.01
-Hot Fixes
-Corrected network disconnection issues.

-------------

Patch Notes – 1.02 / 1.00
Technical
-This update allows Europe and North America to play on the same server
-Various optimizations to server code for improved performance and stability
-Various bug fixes in the UI
-Addressed a problem where chip packages would not be properly redeemed after a purchase
-Streamlined chip refund and bug reporting UI flow
-While in a game friend requests will appear as a toast on the right side of the screen rather than a dialogue pop-up.
-Fixed a display error where VIP bonus chips on purchases would seem to disappear
-VIP Guest Passes will issue with All-In Pack

Gameplay:
-Bingo has had a major overhaul and should be much more reliable now
-New Bingo Patterns added
-Forcing a disconnect should no longer stall a poker table for the remaining players
-Clothing corrections/updates
-New surprises!

Kivy

New member

Version 1.03 is not available for the EU version of this game it shows it is still version 1.00 you might want to fix that.

BuddyBoy

New member

Yeah. Just downloaded four kings casino and slots off eu ps store and can't get in. Version 1.00 with no updates available.

s2condincommand

New member

Strange to launch it without the mandatory patch. Still version 1.00 and not 1.03. Tried to check for the update manually and it says it got the latest update.  hmm

Goahead84

New member

Downloaded game today but can not play. No patch available. Only version 1.00
When would it be possible to download 1.03?

medusagrey

New member

how to install the update 1.03, because it is erased and I no longer able to play? (I removed the game and reinstalled, so charging me the game but it puts me update 1.0, and the game rating me suddenly error code 1003) which can help me ??? please (I have even tried to restore the licenses but nothing) thank you

Carla Birch

Member

EU done not yet have the 1.03 patch, from what i know SCEE still need to approve it and once they have done that the EU version will get the patch and bring it up to date with the US version and that will also let you play on the same servers.

Kazzam1710

New member

Eu freezing heaps very slow cant do bug repot since freezes not impressed

DL_Paul

Administrator

As the North American version came out first and has additional revisions, there will always be a difference in the version numbers between versions. However, the 1.03 NA and 1.01 EU are now identical and in sync.

mccoy

New member

DL is the same true for Australia? Is version 1.01 in Australia the same as 1.03 in America? I've had the game for 2 days now and it still doesn't work for me, I push start and the chip icon loads 1/3 of the way and stops sad

DL_Paul

Administrator

Yes, the same would be true for Australia. What is your PSN ID, I may need to reset your account if you're getting stuck at logon.

mccoy

New member

Ok thanks my id is McCoy_14666  smile

DL_Paul

Administrator

Ok -- I've reset the wardrobe. Try again.

mccoy

New member

I tried again and still have the same problem, only loads 1/3 and stops. I don't know what reset the wardrobe means but if its any help I haven't made a avatar yet or played the game at all, I downloaded the game two days ago and when I try to play I push start and the chip icon appears and starts to load but stops at 1/3 completion. Any other ideas to fix my problem would be appreciated

jexegug

Member

could be ur firewall try to make sure all ur ports are open on your router

mccoy

New member

im NAT type 2 so I don't think it would be that, and all my other games work ok except four kings.

DL_David

Administrator

I've deleted your account from our server.  Try again now and see if that helps.

multibyte

New member

Hi,

I have the same problem on EU server.

My ID: geo4870

DL_David

Administrator

Hi geo4870 - I've taken a look at your account and it shows some activity so I don't want to delete it.

ValleyMade209

New member

Hello David. I am having the same issues as well. After a few hours I tried again and the casino loaded successfully, then froze with the first step I took. If you delete my account will it also delete my currency?

ID: ValleyMade209

Last edited by ValleyMade209 (26 Feb 2016 21:24)

gixer82

New member

Having the same problem in the loading screen where it loads 1/3 and then stops. Was fine before then I went to ps store and bought chips and now can't get back in. It says version 1.01 in australia not 1.03?

mccoy

New member

hey gixer DL David told me the other day that in Australia the 1.01 patch is the same as the u.s 1.03 patch. I'm having the same problem it loads 1/3 of the way and stops every time, ive had the game for nearly a week and still haven't been able to play the game once. I have a few other mates in Australia that also have this same problem, im starting to think maybe all aussie psn users are affected but I'm not 100% on that. I hope we don't have to wait until another patch comes out

DL_Paul

Administrator

ValleyMade209 wrote

Hello David. I am having the same issues as well. After a few hours I tried again and the casino loaded successfully, then froze with the first step I took. If you delete my account will it also delete my currency?

ID: ValleyMade209

No -- deleting the game and/or your local saved data will NOT lose any currency and/or clothing purchased.

DL_Paul

Administrator

mccoy --- We're looking in to your issue, but other folks from AUS and NZ have logged in and are playing. Could you forward me your PSN ID via email - techsupport@digitalleisure.com and we'll try resetting the account on our end. Could have been an issue between 1.00 and 1.01 (Euro/Aus version). Thanks!

Major_baka

New member

I am also having the issue of the game not loading (Australia) I get 2/3 of the chip and it stops